Вступити до родини ATR

У Криму знову очікують сильні зливи та шквальні вітри — окупанти оголосили штормове попередження: ZAMAN

13 липня 2021, 08:29
611

В окупаційному «міністерстві надзвичайних ситуацій» півострова знову оголосили штормове попередження.

Понеділок та вівторок, згідно з їхніми прогнозами, відзначиться потужними зливами, грозами, крупним градом та вітрами з поривами до 25 м/с. 

Окупаційні співробітники «МНС» зазначили, що за такої погоди є висока ймовірність виникнення надзвичайних ситуацій, пов'язаних з підтопленнями, аваріями на об'єктах енергетики, ЖКГ, можливі порушення транспортного сполучення, а також пошкодження і загибель сільськогосподарських культур. 

Окрім того, існує загроза життю і здоров'ю населення у зв'язку з можливим падінням рекламних щитів, слабо укріплених конструкцій, дерев і можливими обривами ліній електропередач. 

Нагадаємо, що 4 липня Крим вдруге за півмісяця постраждав від сильних дощів: з берегів вийшли три річки, лише у Бахчисарайському районі, де випали дві місячні норми опадів, підтоплено більше сотні будинків і присадибних ділянок в десяти населених пунктів. Дві жінки госпіталізовані, одна загинула. Раніше, 17-18 червня, внаслідок сильних злив була підтоплена Керч і схід півострова, а також центральна частина Ялти. У Ялті загинула одна людина, постраждали 58, ще одна людина вважається зниклою без вісті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ