Вступити до родини ATR

Звільнення після триденного арешту — Абдуллу Ібрагімова випустили з СІЗО: ZAMAN

27 липня 2021, 08:08
435

Абдуллу Ібрагімова, якого окупанти визнали винним у «пропаганді екстремізму» за репост на сторінці Вконтактє, зроблений ще у 2013 році, біля ізолятора зустріли родичі та небайдужі.

Співробітники окупаційного ізолятора Євпаторії, а також арештанти, які там утримуються, дізнавшись причину поміщення туди Ібрагімова, були шоковані та не стримували сміх.

Вдома Абдуллу зустріли дружина та син. Люди прочитали дуа, попросили Аллаха, щоб родина гідно подолала випробування, які випали на їхню долю. 

Нагадаємо, що озброєні автоматами та штурмовими щитами окупанти у третій день священного для мусульман свята Курбан-байрам вдерлися до оселі підприємця Алі Ібрагімова. Почали обшуки там та у крамниці, що належить родині. Дружина Алі Ібрагімова Гульвіра ханим розповідала що силовики поводилися грубо та прикладалися силою. 

Як повідомляє Кримська солідарність, перший обшук в оселі Ібрагімових окупанти влаштували ще у 2015 році. Тоді шукали зброю та вибухівку, але забралися ні з чим. А за три роки, навесні 2018 року Абдулла Ібрагімов був затриманий без пояснення причин на адміністративній межі Криму та Херсонщині та піддавався тортурам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ