Вступити до родини ATR

Без медалі, та все ж чемпіон для свого народу — вболівальники зустріли Ленура Темірова з Олімпіади: ZAMAN

5 серпня 2021, 11:14
966

Хоч і повернувся без медалі — все одно чемпіон. З такими словами зустріли учасника Олімпійських ігор у Токіо Ленура Темірова його вболівальники та співвітчизники.

Ленур Теміров у першій сутичці переміг борця з Узбекистану, а у другій — вірменина. Однак вже у третьому поєдинку поступився суперникові з Японії. У боротьбі за бронзу, попри рівний рахунок, судді віддали перемогу супернику з Китаю, оскільки кілька місяців тому запровадили нові правила. 

У сучасній історії кримськотатарського народу після повернення з депортації, результат Ленура Темірова вважається найкращим. 

За словами віцепрезидента федерації спортивної боротьби Криму Імрана Усеінова, участь Темірова в Олімпіаді згуртувало народ та заохотило до спорту.

Ленур Теміров не засмучується і знову готується повернутися на олімпійський килим. Однак зараз разом із тренером їде до Криму. Там на нього чекають родичі, діти та друзі. Спортсмен каже, що після перепочинку готовий почати підготовку до наступних Олімпійських ігор. Мрія привезти до Криму олімпійське золото його не залишає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ